MACARRONS AMB FORMATGE

 

Una recepta molt fàcil de fer, m'ha duit molt poc temps d'estar a davant es fogons. I ha estat boníssima, he agafat la idea De cocinas y tacones, cercava alguna cosa per fer en diumenge a les dues del migdia amb molta gana i poques ganes de cuinar. Aquesta va dedicada a es nostre corredor TMSDT, per recuperar hidrats de carboni.


Ingredients: 
Pasta
75gr de mantequilla
1 tassó de llet
1 ou
1 paquet de formatge rallat
3 cullerades de pa rallat
Prebebò, sal, prebe bord.

Bullim la pasta segons les indicacions del fabricant. Posam la mantequilla dins una pella, quan s'hagi fos hi afegim el tassó de llet, el formatge rallat (reservant una grapada per després) i l'ou (que prèviament haurem batut i mesclat amb un raig de llet freda perquè no prengui en posar-lo a la pella). Anam remenant a foc baix, quan estigui fos el formatge salpebram i apagam el foc. A part mesclam una grapada de formatge rallat amb pa rallat i prebe bord. Dins un recipient per forn mesclam la pasta amb la crema que hem preparat. Hi escampam per damunt la barreja de formatge i pa. Ho posam dins el forn a gratinar 20 minutets a 180º o fins que la salsa comenci a fer bombolles per les voreres. Treim del forn, servim i a menjar calentet. Bon profit!!

3 comentaris:

  1. ¡Pero si has hablado de mí en tu post!
    ¡GRACIAS!
    Un beso guapa
    Marialuisa

    ResponElimina
  2. Aquesta manera de cuinar els macarrons no la coneixia, té molt bona pinta, segur que m'animo a fer-los. Avui he menjat macarrons per dinar, amb salsa de carn picada i tomàquet. N'he fet una bona cassolada, els que sobren al dia següent els cobreixo amb beixamel i formatge i els poso al forn, una delícia.
    Petons

    ResponElimina
  3. Margalida, crec recordar que la meva àvia els feia més o menys així. Ara si t'envio la Violeta et puc garantir que no en deixa ni un...
    Nani

    ResponElimina