GELAT DE SÍNDRIA



Au anem a refrescar un poc l'estiu que molta falta fa i que millor que combinar síndria i gelat?



Dos tassons de síndria triturada i sense pinyols
Un tassó de suc de llimona
Un tassó i mig de sucre
700 ml de llet (jo li he posat desnatada)

Aquí només hi ha feina de llevar els pinyols de la síndria, la resta és tan fàcil com mesclar-ho tot i posar-ho a congelar, després de 4 hores triturar-ho amb la batedora i tornar-lo a posar al congelador, si podeu esperar i no vos ho menjau tot d'una, perquè està boníssim. Jo el vaig fer ahir vespre i l'he passat per la batedora avui dematí. Es pot fer amb qualssevol altre fruita, si el feis de taronja jo no hi posaria el suc de llimona i si el feis de llimona hi posaria dos tassons de suc de llimona i 1 litre de llet. Ja me contareu que tal!!


2 comentaris:

  1. oh, que bo!! Se m'havia escapat, aquest post! El trobo un gelat molt original, i té un color molt bonic! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Marina, jo no se com pots estar a l'aguait de tot, a mí se m'escapen tantes coses. Salutacions!

      Elimina