Ingredients:
Pasta de fulls
Oli d'oliva
Mantequilla
2 cebes picades
350gr de moniato pelat i a daus
1/4 de tasso de farina
1 tasso i mig de llet
250gr de formatge cremós
125gr d'espinacs
Sèsam
Parmesà rallat
Encalentim el forn a 220º. Untam un motlle de base desmontable amb mantequilla i hi posam la pasta de fulls. La picam amb una forqueta, i hi posam a damunt paper de forn i arroç (era el que tenia a mà), perquè no s'infli la pasta.
Posam el motlle al forn 8 minuts i després 5 minuts més sense el paper ni l'arroç fins que estigui daurada.
Mentre, dins una pella o cacerola grossa posam un poc d'oli i la ceba, el moniato, i un poc de sal, durant 5-10 minuts, fins que la ceba sigui cuita.
Afegim la farina i remenam bé fins que es fongui, retiram del foc i hi posam poc a poc la llet.
Tornam a posar-ho al foc remenant fins que espessi.
Afegim el formatge i els espinacs i remenam fins que el formatge es fongui.
Posam la mescla damunt la pasta de fulls, i hi posam a damunt el formatge rallat i el sèsam.
Posam dins el forn a gratinar 2 minutets, i a punt de menjar.
Quin pastís més deliciós! així en salat m'encanten els moniatos, i combinats amb espinacs han d'estar ben bons! Recepta apuntada!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar
Petonets
Sandra
Un pastís deliciós!
ResponEliminaM'agrada moltíssim tot el que duu! Nyam!
Moltíssimes gràcies per participar!!
Petonets!
Em sembla una combinació molt original.
ResponEliminaUn pastel delicioso.
ResponEliminaTengo que probar la mezcla de boniato con espinacas porque tiene buena pinta.
Besos
Umm, té una pintasa! també ho provaré. Ja és es temps de moneatos???
ResponEliminaA Alacant fan unes panades de moniato vermell boníssimes. Dolces, se venen a moltes pastisseries
ResponElimina