COCA DE PASTENAGA

Sempre que he provat aquesta coca m'ha encantat, però no l'havia feta mai, això de tenir un blog de cuina dona coratge a fer coses noves, ha sortit bastant bona, segur que la repetiré, la propera vegada provaré d'afegir-hi una cobertura de xocolata.



Ingredients:
7 ous                                               200gr de sucre
200gr de Pastenaga                        Canyella
50gr de farina                                 50gr de pa rallat
Un pesic de sal                               1 sobre de llevadura
Ametlles torrades picades

Mesclam bé el vermell dels ous amb el sucre i la canyella. Afegim la pastenaga rallada, les ametlles i el pa rallat, remenam un poc i afegim la farina i la llevadura. Per acabar hi mesclam el blanc dels ous pujats a punt de neu. Posam a dins un motlle untat amb un poc de mantequilla i ficam dins el forn 45 minuts a 180º.

1 comentari:

  1. Te un aspecte molt bó segur que estaba molt flonja i saborosa ! Ptnts maca.

    ResponElimina