APERITIU DE GAMBES I CARABASSÓ


Aquest aperitiu el vaig fer quan vengueren a sopar les meves estimades amigues "glamouroses", me va dur feina preparar el sopar però havia de mantenir el nivell que han posat. No es la primera vegada que faig aquest plat, el farciment sempre és el mateix i vaig fent proves amb la base, aquesta vegada eren volovans comprats, també es pot fer amb pasta de fulls o amb pa. És molt fàcil de fer i el formatge de salmó li dona un gust especial.

Ingredients:
Volovans                                                         Formatge per untar amb gust de salmó
Carabassó                                                        Gambes pelades
Prebebò i sal                                                   Oli d'oliva

Tallam el carabassó a làmines fines i ho passam per una pella amb un poc d'oli, després de 5 minuts afegim les gambes, salpebram, deixam un moment i apagam el foc. Omplim els volovans amb el formatge i hi posam a damunt la preparació. Servir calent.





5 comentaris:

  1. M'agrada aquest entrant ^^
    És senzill i molt "resultón", els volovans m'encanten :)

    M'ha atret molt el teu blog, (la foto que has penjat de Mallorca m'ha enamorat), em quedaré com a seguidora :D

    Petons :)

    ResponElimina
  2. Aquesta recepta está molt bé i per Nadal genial !!
    Una abraçada
    Joan i Sara

    ResponElimina
  3. waw, quin aperitiu tan glamorós, a les teves amigues segur que els va encantar.
    Molt bona i deliciosa idea.
    Petons

    ResponElimina
  4. Respostes
    1. I fàcil de fer, així no perds temps amb els aperitius.

      Elimina