FIDEUS XINESOS AMB BOLETS


Un plat per a la recepta del 15 d'Els fogons de la Bordeta, aquest mes dedicat als bolets. Mai havia comprat aquest tipus de bolets, de fet no estic segura que siguin de card, algú m'ho podria confirmar? Ja es veu que no soc massa entesa en bolets, conec els esclatasangs, blaves, picornells, i es clar, els xampinyons, si me treuen d'aquí ja me perd. Però això si, m'encanten i en menjo sempre que puc.

 
                                                            
Ingredients:
Fideus xinesos                                          Albergínia
Cebes tendres                                           Coliflor
Bolets de card                                           Sal, pebrebò, julivert picat

Cuinam els fideus segons les instruccions del fabricant i reservam. Tallam les cebes, albergínies i bolets en juliana i la coliflor a trossets. Posam un poc d'oli a dins una pella, hi posam la ceba tendre, després les albergínies, la coliflor i els bolets, salpebram. Deixam que es vagi saltejant tot junt i apagam el foc. Ha d'agafar color però no ha d'estar massa cuit. Mesclam amb els fideus i espolvorejam amb julivert. Fàcil, no? Jo l'he fet amb aquestes verdures perquè eren les que hi havia a sa Cuina de sa Lluna, però es pot fer amb totes les verdures que vos faci ganes, sense cap problema.


9 comentaris:

  1. Un plato bien sano y completo, me gusta. Saludos.

    ResponElimina
  2. Quina bona idea, fer-ho amb fideus xinesos... ara fa temps que no en faig a casa, i són ben bons! Amb l'acompanyament de bolets t'han quedat molt bons.

    ResponElimina
  3. Ostres, m'han vingut unes ganes de cuinar fideus xinos, tenen una pinta esepctacular!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Els fideus xinesos amb bolets, no et dic res: m'agraden molt les dues coses. Has fet una molt bona proposta Margalida.
    Nani

    ResponElimina
  5. Hola Margalida!!! Avui descobreixo el teu bloc, i he de dir que quina feinasa més maca!! Aquests fideus... fan molt bona cara, m'apunto la recepta!!

    Una abraçada

    ResponElimina
  6. Hola! Gràcies a l'anterior comentar i jo també he descobert el teu blog! Quina casualitat!! Jo també sóc de Mallorca i també tenc un blog de cuina! No entenc perquè no t'havia descobert abans!! M'ha fet molta il·lusió!! Si t'hi vols passar, aquesta és la direcció del meu blog: http://culleradesdolces.wordpress.com/

    ResponElimina
  7. que interesante receta...!!me gustan las setas y la pasta, pero esta combinación con tantas verduras nunca la he probado, me gusta!!

    ResponElimina
  8. Aquesta deu estar bona però l'anterior de carbassó i gamba... l'apunto!!! m'ha agradat molt!

    ResponElimina