MAGDALENES DE CARBASSA I NOUS

Una nova aventura amb el forn, no ha quedat malament però es pot millorar bastant. Han estat aprovades amb bona nota per ses meves estimades companyes més crítiques, això ja és una gran passa. De nou la meva inspiració ha estat la Carme d'All i julivert.

QUICHE DE TOFU


Un nou ingredient ha entrat a sa cuina de sa lluna: es tofu. I de moment no en sortirà, ens ha agradat s'experiència, aviat en veureu més receptes. S'inspiració m'ha arribat de Cogollos de Agua.


ROTLLETS DE PRIMAVERA

De nou experimentant amb el wok, els rotllets no han sortit com els del restaurant, pareixen més bé paquetets enlloc de rotllets, però eren ben bons.

FOCÀCCIA DE CEBA I FORMATGE DE CABRA

És la primera vegada que faig una focàccia, i no se si la propera que faci me podrà sortir més bona que avui, no me puc creure lo bé que m'ha sortit. Tot gràcies a les bones indicacions de la recepta d'Acabat de fer.

BRÒQUIL AL FORN

És la segona vegada que faig aquesta recepta, la primera no vam tenir temps de fer la fotografia, hi havia gana, però aquesta vegada ha quedat ben retratada. Gràcies a la Carme All i julivert per tan bones idees.

CREMA DE CARBASSA


No havia cuinat mai carbassa i aquest gustet dolç que li ha donat a la crema ha estat fantàstic, noves sensacions al paladar. La inspiració l'he trobada a Els fogons de la Bordeta, aquest acompanyament per la crema m'ha encantat.

TAGLIATELLE NEGRES FETS AL WOK

Els Reis d'Orient m'han deixat al carrer de la Pau un wok, i avui mateix l'he estrenat. Cercant receptes per la blogosfera he trobat aquesta de Mis deliciosas comiditas, boníssima.