ROTLLETS DE PRIMAVERA

De nou experimentant amb el wok, els rotllets no han sortit com els del restaurant, pareixen més bé paquetets enlloc de rotllets, però eren ben bons.



Ingredients:
Làmines de pasta brick
75gr de fideus d'arròs preparats segons les instruccions del fabricant.
10 palets de cranc picats
1 paquet de gambes descongelades i picades
200 gr de carn picada mesclada
Xampinyons picats
2 cebes picades
2 alls picats amb el morter
Oli d'oliva, sal, sucre, salsa de soja

Encalentim un poc d'oli dins el wok. Afegim la pasta d'all, i sofregim un minut. Afegim la ceba, els palets, les gambes i la carn picada. Deixam al foc 10 minuts remenant contínuament (el wok es ràpid però no se'l pot deixar totsol). Afegim els fideus d'arròs tallats a trossos d'1 cm, els xampinyons, salsa de soja a gust i una culleradeta de sucre. Deixam al foc 5 minuts més, remenant. Quan el líquid s'hagi absorbit i sigui cuita la carn retiram del foc i deixam refredar.
Partim en dos trossos les làmines de pasta brick i posam dues cullerades de farciment sobre cada una i l'enrollam intentant fent un rotllet, a mí m'ha costat un poc donar-li la mateixa forma que als restaurants.
Encalentim oli dins el wok, quan sigui ben calent hi posam els rotllets i les anam girant perquè quedin ben daurats per tots els costats. Les anam posant a damunt paper absorbent per llevar l'oli sobrant. I llestos per menjar.






2 comentaris:

  1. Tienen una pinta estupenda, con lo que gustan en casa,besos

    ResponElimina
  2. Ara sí que m'has sorprès, Margalida!! L'aspecte d'aquests rotllets tan diferent... que a mi, ja veus què et dics, m'agrada més que el tradicional cilíndric! Petons

    ResponElimina