QUICHE DE TOFU


Un nou ingredient ha entrat a sa cuina de sa lluna: es tofu. I de moment no en sortirà, ens ha agradat s'experiència, aviat en veureu més receptes. S'inspiració m'ha arribat de Cogollos de Agua.


 
Ingredients:
1 làmina de pasta, normalment les faig amb pasta de fulls, avui era massa quebrada.
1 ceba tallada petita
150gr de tofu
3 ous
200ml de crema de llet
Oli d'oliva, sal, prebebò, nou moscada.

Sofregim la ceba amb l'oli a foc baix, fins que quedi tova, la treim eliminant l'excés d'oli. Mesclam els ous amb la crema, afegim sal, prebebò i nou moscada.
Untam un motlle per forn amb un poc d'oli, el forram amb la làmina de pasta, a damunt hi posam la ceba escampada, esclafam el tofu amb una forqueta i l'escampam a damunt sa ceba i ho cobrim tot amb el batut d'ous.
Posam dins el forn 40 minuts a 180 graus i llest.


1 comentari:

  1. Margalida, m'agrada moltíssim aquesta proposta de quiche! jo compro tofu sovint, perquè no sóc gaire de carn, però de vegades m'aborreix perquè és una mica insípid. A veure si m'animo i provo de fer-ho tan bé com tu! Petons

    ResponElimina