HAMBURGUESES DE CIURONS I QUINOA

Avui hamburgueses, però vegetals, experimentant amb la quinoa, un nou ingredient a Sa Cuina de Sa Lluna i que ha estat declarat "apte" per la comissió de tast. No n'han quedat ni les miques. Aquí us deixo un enllaç per si en voleu saber més d'aquest ingredient

 
Ingredients:
100gr de quinoa
200gr de ciurons cuits
2 cullerades de maizena
Sal, pebrebò, pebre bord, farigola, julivert picat
Pa rallat
Posam la quinoa dins un colador i la passam per davall el grifó d'aigua per netejar-la. La posam a bullir 25 minuts amb aigua, colam i reservam. Trituram els ciurons amb la batedora, hi posam la quinoa i la resta d'ingredients, mesclam bé. Formam amb les mans les hamburgueses, jo he fet una pilota i després l'he esclafada. Posam una pella al foc amb un raig d'oli i hi posam les hamburgueses. Amb el foc alt les anam girant amb cura de que no es cremin, tots els ingredients ja son cuits, per tant només han d'agafar un coloret daurat que farà que quedin cruixents. I llestes.
Ens han agradat molt, acompanyades amb una ensalada hem disfrutat de sopar. He decidit que la propera vegada en faré més quantitat i les congelaré, per sopar un vespre amb poques ganes de cuinar seran ideals.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada