Ma mare i la meva germana sempre fan galletes i jo que tenc un blog de cuina no n'havia fet mai, avui m'he atrevit i no han sortit malament del tot, no? Diu el catador que tenc a Sa Cuina de Sa Lluna que son bones i això per jo, ja compta. Tot això perquè ahir ma mare en va fer (més bones que aquestes, això també ho he de dir) i avui n'he duit a la feina i es clar, les companyes n'han volgut la recepta, i ja que la tenia a mà i que avui és el #díadelaespelta he aprofitat, i aquí en teniu el resultat.
100gr de sucre moreno
100gr d'oli d'oliva verge
2 ous
350gr de farina d'espelta
Mesclam bé el sucre amb l'oli, incorporam els ous i la farina i tornam a mesclar. Estiram la massa, feim la forma de galetes que més ens
agradi i les posam al forn, a una palangana untada amb un poc d'oli a 195
graus durant 20 minuts, sense perdrer-les de vista, que ja sabeu que
cada forn és un món.
pues que suerte tuvimos que llegaste, exquisitas, jejej, bsss
ResponEliminaSi que ho semblen, de bones. Vaja, delicioses! Aquestes galetes cruixents i de gust intens m'encanten. Fixa't que m'he de controlar perquè me les acabo en un buf!!! Ha ha. Ja no podràs dir que no has penjat mai galetes, Margalida! Petons
ResponEliminaSi, ara ja m'he estrenat, ara a perfeccionar, perquè sempre pot sortir millor!
EliminaTenen una pinta fantàstica! Ja les provaré de fer i comentam el resultat! Bona feina!
ResponEliminaJa me contaras, a casa han volat!
EliminaVaig comprar farina d'espelta i florirà si no la cuino. Aquest cap de setmana farà fred i vindrà de gust engegar el forn...
ResponEliminaNani
M'agrada la teva recepta. Provaré de fer-les algun dia.
ResponEliminaEi Marga,
ResponEliminaQuè bé aquestes galletes d'espelta, a nosaltres ens agrada molt. Avui mateix provarem de fer-les!!!!
Una forta besada
Marga
Gràcies guapa, ja me contaras. Una aferrada!
Elimina