GALLETES D'ESPELTA

Ma mare i la meva germana sempre fan galletes i jo que tenc un blog de cuina no n'havia fet mai, avui m'he atrevit i no han sortit malament del tot, no? Diu el catador que tenc a Sa Cuina de Sa Lluna que son bones i això per jo, ja compta. Tot això perquè ahir ma mare en va fer (més bones que aquestes, això també ho he de dir) i avui n'he duit a la feina i es clar, les companyes n'han volgut la recepta, i ja que la tenia a mà i que avui és el #díadelaespelta he aprofitat, i aquí en teniu el resultat.


Ingredients
100gr de sucre moreno
100gr d'oli d'oliva verge
2 ous
350gr de farina d'espelta

Mesclam bé el sucre amb l'oli, incorporam els ous i la farina i tornam a mesclar. Estiram la massa, feim la forma de galetes que més ens agradi i les posam al forn, a una palangana untada amb un poc d'oli a 195 graus durant 20 minuts, sense perdrer-les de vista, que ja sabeu que cada forn és un món. 



9 comentaris:

  1. pues que suerte tuvimos que llegaste, exquisitas, jejej, bsss

    ResponElimina
  2. Si que ho semblen, de bones. Vaja, delicioses! Aquestes galetes cruixents i de gust intens m'encanten. Fixa't que m'he de controlar perquè me les acabo en un buf!!! Ha ha. Ja no podràs dir que no has penjat mai galetes, Margalida! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, ara ja m'he estrenat, ara a perfeccionar, perquè sempre pot sortir millor!

      Elimina
  3. Tenen una pinta fantàstica! Ja les provaré de fer i comentam el resultat! Bona feina!

    ResponElimina
  4. Vaig comprar farina d'espelta i florirà si no la cuino. Aquest cap de setmana farà fred i vindrà de gust engegar el forn...
    Nani

    ResponElimina
  5. M'agrada la teva recepta. Provaré de fer-les algun dia.

    ResponElimina
  6. Ei Marga,
    Què bé aquestes galletes d'espelta, a nosaltres ens agrada molt. Avui mateix provarem de fer-les!!!!
    Una forta besada
    Marga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa, ja me contaras. Una aferrada!

      Elimina