Les mini hamburgueses estaven muntades amb uns mini panets que vaig comprar fets, una tallada de tomàtiga i ceba caramel·litzada. Les salses van a gust de cadascú, jo no vaig tenir temps de fer-les, però hi vam posar mostassa, ketchup i maionesa.
HAMBURGUESES DE CIGRONS
La recepta la podeu trobar aquí.
HAMBURGUESES DE VEDELLA
M'he inspirat en el blog de Cocinando con Marian
100 gr de carn picada de vedella
1 cullerada de ketchup
1 cullerada de mostassa
1 cullerada de salsa de soja
1 cullerada de ceba picada fina
1 vermell d'ou, Sal
1 cullerada d'aigua
25 gr de bacó picat ben petit
Oli d'oliva
Mesclam tots els ingredients i donam forma d'hamburguesa, passam per un poc de farina i les cuinam a dins una pella amb un poc d'oli, més torrades que fregides.
HAMBURGUESES D'INDIOT
He tret la recepta d'aquí.
300gr de piteres d'indiot picades
50gr d'espinacs frescs
1 all
25gr de ceba
Oli d'oliva
2 cullerades de pa rallat
Sal i pebre bò
Sofregim la ceba i l'all i els espinacs, tot tallat petit. Quan els espinacs hagin reduït afegim el pa rallat, remenam un poc i apagam el foc. Quan hagi refredat hi mesclam la carn d'indiot. Formam les hamburgueses i les fregim amb poc oli. Se couen aviat.
PATATES "DELUXE"
Patates
Farina
Prebe bort
All en pols
Orenga
Tomillo
Estragón
Sal, Oli d'oliva
Feim les patates ben netes i sense pelar-les les tallam a grells. Les bullim deu minuts, colam i les arrebossam amb la resta dels ingredients. Fregim amb oli ben calent fins que siguin daurades i llestes.
NUGGETS DE POLLASTRE
Boníssims i la recepta és de Las recetas de mis amigas
250gr de pitera de pollastre
100gr de bacon
100gr de formatge de cabra
1 ou
Sal i pebre bò
Ou farina i pa rallat per arrebossar
Oli d'oliva
Picam tots els ingredients i les mesclam, feim bolles i les aplanam formant els nuggets. Les arrebossam primer en farina, després per l'ou i acambam amb el pa rallat.
Fregim amb l'oli d'oliva fins que estiguin daurats.
I per avui és tot, és una entrada llarga, esper que hagi quedat més o manco clar i que us animeu a fer una festa així, duen un poc de feina però són molt divertides.
Una besada per les meves amigues "Glam".
Genial aquest sopar temàtic!! t'acabo de descobrir i m'encanta, així que ja tens una seguidora més! ;-)
ResponEliminaCarai, quina trobada més xula! Bona pensada, això de fer-ho temàtic dels Estats Units, Margalida! El que més m'ha fet salivera són les patates de luxe... quina meravella, i no són tan fàcils de fer com sembla, eh? Quina bona feina vas fer per les amigues. Petons!
ResponEliminaHola Margalida, tens un premi al meu bloc. Passa-t'hi per recollir-lo. Petons.
ResponEliminahttp://mansanesinopomes.blogspot.com.es/2013/07/un-altre-premi.html
Margalida, et copiaré la idea segur! Bon cap de setmana,
ResponEliminaNani