BURGUER SA LLUNA


Aquesta setmana me tocava fer el sopar per a les meves amigues "Glam", ens agrada fer els sopars temàtics i mentre pensava que fer, vaig veure que aquesta setmana era el 4 de juliol, festa grossa als Estat Units, en aquell mateix moment vaig crear la "Burguer Sa Lluna". No tenc el gust de conèixer en persona ningú d'Amèrica, ni he celebrat mai aquesta festa, però me va fer gràcia la idea. El plat principal estava format per tres tipus de mini hamburgueses, unes patates "deluxe" i uns nuggets de pollastre.



Les mini hamburgueses estaven muntades amb uns mini panets que vaig comprar fets, una tallada de tomàtiga i ceba caramel·litzada. Les salses van a gust de cadascú, jo no vaig tenir temps de fer-les, però hi vam posar mostassa, ketchup i maionesa.






HAMBURGUESES DE CIGRONS
La recepta la podeu trobar aquí.
 



HAMBURGUESES DE VEDELLA
M'he inspirat en el blog de Cocinando con Marian

100 gr de carn picada de vedella
1 cullerada de ketchup
1 cullerada de mostassa
1 cullerada de salsa de soja
1 cullerada de ceba picada fina
1 vermell d'ou, Sal
1 cullerada d'aigua
25 gr de bacó picat ben petit
Oli d'oliva
 Mesclam tots els ingredients i donam forma d'hamburguesa, passam per un poc de farina i les cuinam a dins una pella amb un poc d'oli, més torrades que fregides.




HAMBURGUESES D'INDIOT
He tret la recepta d'aquí.
300gr de piteres d'indiot picades
50gr d'espinacs frescs 
1 all
25gr de ceba
Oli d'oliva
2 cullerades de pa rallat
Sal i pebre bò
Sofregim la ceba i l'all i els espinacs, tot tallat petit. Quan els espinacs hagin reduït afegim el pa rallat, remenam un poc i apagam el foc. Quan hagi refredat hi mesclam la carn d'indiot. Formam les hamburgueses i les fregim amb poc oli. Se couen aviat.
 



PATATES "DELUXE"
Patates
Farina
Prebe bort
All en pols
Orenga
Tomillo
Estragón
Sal, Oli d'oliva
Feim les patates ben netes i sense pelar-les les tallam a grells. Les bullim deu minuts, colam i les arrebossam amb la resta dels ingredients. Fregim amb oli ben calent fins que siguin daurades i llestes.
 



NUGGETS DE POLLASTRE
Boníssims i la recepta és de Las recetas de mis amigas
250gr de pitera de pollastre
100gr de bacon
100gr de formatge de cabra
1 ou
Sal i pebre bò
Ou farina i pa rallat per arrebossar
Oli d'oliva
Picam tots els ingredients i les mesclam, feim bolles i les aplanam formant els nuggets. Les arrebossam primer en farina, després per l'ou i acambam amb el pa rallat.
Fregim amb l'oli d'oliva fins que estiguin daurats.














I per avui és tot, és una entrada llarga, esper que hagi quedat més o manco clar i que us animeu a fer una festa així, duen un poc de feina però són molt divertides.

Una besada per les meves amigues "Glam".

4 comentaris:

  1. Genial aquest sopar temàtic!! t'acabo de descobrir i m'encanta, així que ja tens una seguidora més! ;-)

    ResponElimina
  2. Carai, quina trobada més xula! Bona pensada, això de fer-ho temàtic dels Estats Units, Margalida! El que més m'ha fet salivera són les patates de luxe... quina meravella, i no són tan fàcils de fer com sembla, eh? Quina bona feina vas fer per les amigues. Petons!

    ResponElimina
  3. Hola Margalida, tens un premi al meu bloc. Passa-t'hi per recollir-lo. Petons.
    http://mansanesinopomes.blogspot.com.es/2013/07/un-altre-premi.html

    ResponElimina
  4. Margalida, et copiaré la idea segur! Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina