OUS FARCITS DE TONYINA

Ses gallines estan a tope, a sa lluna tenim molts d'ous i les hem de donar sortida. En aquesta recepta he arrebossat, una cosa que no m'agrada massa, no en veureu massa d'arrebossats al blog, però he vist la recepta a Recetas con encanto i m'ha entrat pels ulls, he mirat de fer el possible perquè no estigués massa carregat d'oli.

Ingredients per dues persones:
4 ous bullits                                                 1 ou per l'arrebossat
2 llaunes petites de tonyina                         2 cebes
1 tassa de brou de peix                                Farina (a sa lluna integral)
Julivert picat                                                Oli d'oliva
 
Tallam els ous per la meitat, llevam els vermells i les mesclam amb la tonyina escorreguda i el julivert, fent una pasta. Farcim els ous amb aquesta mescla i les passam per l'ou batut i la farina. Posam oli dins una pella i quan sigui ben calent hi posam els ous a arrebossar, volta i volta, que no tenguin temps d'agafar massa oli i després les posam a damunt un paper de cuina perquè absorbesqui l'oli sobrant. Dins una pella amb un poc d'oli sofregim la ceba tallada petita, quan comenci a estar transparent afegim una cullerada de farina, remenam i afegim el brou de peix. Anam remenant, ha de quedar una crema no massa espessa, si és necessari hi afegim un poc més de brou per aclarir. Una vegada lligada la salsa hi posam els ous i deixam 5 minutets a foc baix. I ja està, a taula! 

5 comentaris:

  1. Buenos días Margalida, muchas gracias por tu comentario en la receta y avisarme de que la has hecho tú también y además te ha gustado, me alegra
    mucho de verdad, así da gusto, visto y hecho ejej. A ti te han quedado muy ricos y con una presencia estupenda, besitos guapa y feliz día

    ResponElimina
  2. Estupendos los tengo pendientes de hacer.Un abrazo.

    ResponElimina
  3. Margalida, aquestes receptes fàcils són les que més m'agraden...I que bons aquests ous.
    Nani

    ResponElimina
  4. Me encantan los he probado sin salsa, pero con salsa tienen que estar aun más estupendos, besos

    ResponElimina
  5. No coneixia aquesta recepta dels ous farcits, arrebossats i amb salsa, quina delícia, tenen molt bona pinta.
    Petons

    ResponElimina