PASTÍS CAPRESE


Aquestes dies de festa hi ha més temps per fer coses dins sa cuina de sa lluna, aquest pastís és senzill, però té uns ingredients que m'agraden molt, gràcies a Mis deliciosas comiditas per aquesta bona recepta. Caprese és una ensalada italiana, de Capri, que té com a ingredients principals mozzarella, alfàbrega i tomàtigues.



Ingredients
                     1 làmina de pasta de fulls                               Formatge mozzarella a làmines
                     Tomatiguetes "xerry"                                      Formatge brie
                     Oli d'oliva verge extra                                     Alfàbrega
                     1 ou

Estenem sa pasta de fulls, tallam un rectangle de la mida que volem el pastís, i el posam a damunt un paper de forn. La resta de pasta la tallam a tires d'1 cm i les posarem voltant sa base, fent dos pisos.  Això és perquè quedin ses voreres més altes.

Picam el fons amb una forqueta perquè no pugi. Posam una capa de làmines de mozzarella, tapant bé tot el fons. Després untam aquesta mozzarella amb l'oli mesclat amb l'alfàbrega picada. Posam a damunt ses tomatiguetes xerry per sa meitat i unes làmines de formatge brie. Batem un ou i pintam am ell tota la pasta de fulls que queda a la vista. Posam dins el forn 25 minuts a 210º. I ja està llesta per devorar, que és el que hem fet nosaltres, que bona.











3 comentaris:

  1. Margalida, has posat una recepta que m'encanta. I que bona que ha d'estar.
    Jo sóc formatgera al 100%!
    Nani

    ResponElimina
  2. Que bo Margalida! Aquesta setmana la faig. Això de pintar la mozzarela amb alfàfrega m'ha agradat molt! Petons

    ResponElimina
  3. guau, te quedó preciosa, muchas gracias por citarme, encantado de que que os gustase!!
    bsss!!

    ResponElimina