PASTÍS DE FORMATGE AMB BOLETS I CARXOFES

Aquest plat com que es menja fred, va molt bé per deixar-lo fet el vespre abans i hora de dinar només és treure i seure. La idea l'he agafada d'el mon de juju, gràcies Judith.



Ingredients:
2 paquets de formatge tipus Philadelphia               Oli d'oliva
1 paquet de mascarpone                                        1 tassonet de vi blanc
3 ous                                                                     1 sobre de llevadura royal
2 iogurts naturals                                                  200 gr de bolets (de qualsevol tipus)
80gr de farina                                                        1 ceba petita, 1 all
1 pessic de sucre                                                   Tomàtigues Xerri
1 pessic de sal                                                       4 carxofes

Dins un bol batem els ous, afegim la farina, sucre, iogurts, philadelphia, mascarpone i llevadura. Mesclam bé, no han de quedar grums. Dins una pella amb un poc d'oli sofregim la ceba, all, carxofes i bolets tot tallat petit. Quan hagi agafat color afegim el vi blanc i deixam que s'evapori. Ho afegim a la mescla anterior i remenam bé. Posam tot dins un motlle untat amb una mica d'oli i ficam a dins el forn 45 minuts a 180º. Quan el forn acabi deixam refredar a dins, sense obrir la porta perquè no es desinfli. Després posam a dins la gelera dues horetes. Servim acompanyat amb les tomatiguetes. I bon frofit!!

2 comentaris:

  1. Quin goig de pastís! I sembla fàcil de fer... menjat fred te'l pots emportar on vulguis! Gràcies Judith i gràcies a tu també per la proposta! petons

    ResponElimina
  2. y este pastel es una pasada, tiene que estar riquísimo....se me cae la baba...!!
    bsss!!

    ResponElimina