ESPIRALS INTEGRALS AMB MONGETES

Aquest any he decidit acostar-me més que mai a la cuina sana i també restringir bastant el consum de carn, per això a partir d'ara les verdures seran les reines de sa Cuina de Sa Lluna.
I per començar, aquestes espirals integrals, amb unes mongetes molt gustoses que vaig comprar al mercat de l'Olivar de Palma. 
I tenim una eina nova, el wok que m'han duit els Reis de "ca els Tios", m'encanta, no tenc temps d'arreconar-lo, quasi cada dia passa per els fogons.

Pasta integral
Oli d'oliva
Xampinyons
Mongetes planes
Alls

Bullim la pasta segons les instruccions del fabricant, colam i reservam. Llevam les puntes a les mongetes i les tallam a trossos amb la ma, les bullim 5 minutets i colam. Dins el wok (o una pella) posam un poquet d'oli i hi anam posant l'all tallat a làmines, les mongetes i els xampinyons també a làmines. Posam el foc fort sense deixar de remenar i en 5 minuts ja hi podem tirar la pasta, remenam i llest per servir. Senzill però boníssim.

1 comentari:

  1. Bona idea, Margalida! Jo també fa temps que la carn no la tasto gaire, i saps què? No la trobo a faltar gens ni mica. Amb el super wok que t'han regalat de ben segur que elaboraràs receptes molt gustoses. Avui ja ens en mostres una prova!! Petons

    ResponElimina