Dues cremes per compensar els torrons i llevar el fred, la primera amb els porros que vaig comprar dissabte al mercat de l'Olivar de Palma i la segona amb la coliflor de l'hort de mon pare i ma mare. Son dues cremes molt similars on només canvia l'ingredient que li dona nom.
CREMA DE PORRO
3 porros 1 ceba
2 patates 3 "quesitos"
sal Pebrebò
oli d'oliva Brou de verdures
Posam un raig d'oli a dins una cacerola i hi sofregim el porro i la ceba
picats. Quan estigui tou afegim les patates pelades i tallades a
cantons i salpebram. Deixam 5 minuts remenant sovint i afegim el brou,
que just tapi les verdures. Deixam bullir i quan les patates siguin
cuites afegim els quesitos i trituram amb la batedora.
CREMA DE COLIFLOR
1 coliflor 1 ceba 2 ous bullits
2 patates 3 "quesitos" Cuixot salat
sal Pebrebò Bolets
oli d'oliva Brou de verdures Comí
Posam un raig d'oli a dins una cacerola i hi sofregim la ceba picada. Quan estigui tova afegim la coliflor a trossets i les patates pelades i tallades a
cantons, salpebram. Deixam 5 minuts remenant sovint i afegim el brou,
que just tapi les verdures. Deixam bullir i quan les patates siguin
cuites afegim els quesitos i un pessic de comí i trituram amb la batedora.
Picam els bolets i els sofregim amb un poc d'oli, quan siguin quasi cuits hi afegim els cuixot, deixam 5 minuts i apagam el foc. Servim la crema i hi posam per damunt el sofregit i els ous bullits picats.
Margalida, tenir els productes del propi hort és una sort. Aquestes cremes ara entren d'allò més bé. Un tranquil cap de setmana!
ResponEliminaNani