FOCÀCCIA DE CEBA I FORMATGE DE CABRA

És la primera vegada que faig una focàccia, i no se si la propera que faci me podrà sortir més bona que avui, no me puc creure lo bé que m'ha sortit. Tot gràcies a les bones indicacions de la recepta d'Acabat de fer.



1 cullerada d'oli                          125 ml d'aigua
mitja culleradeta de sal               240 gr de farina
1/2 sobre de llevadura                ceba
formatge de cabra de rulo           orenga

Mesclam la farina, la sal i la llevadura. Hi anam afegint l'aigua tèbia i l'oli. Amassam fins aconseguir una massa elàstica. Deixam tapat amb un drap entre una o dues hores perquè tovi. Després l'aplanam i li donam forma, posam a damunt la ceba tallada fina i el formatge de cabra. Hi posam orenga, sal i un raig d'oli. Ho posam dins el forn 30 minuts a 200 graus. I ja està, deliciosa.
  








4 comentaris:

  1. Que rico, con queso de cabra, tiene que estar fabuloso, muchos besos

    ResponElimina
  2. Margalida, m'agrada molt com t'ha quedat! I trobo que has combinat molt bé els ingredients: ceba i formatge rolón, gratinats estan exquisits! Petonet

    ResponElimina
  3. I tan deliciosa que deu estar!!! has combinat alguns dels meus ingredients preferits. Ja tens raó, tenim gustos molt semblants.
    Petons

    ResponElimina
  4. Puezzz va ser que no.... Avui l'he preparada per sopar i poder brufar l'enginyeria.... i el resultat no ha sigut el que esperava.... alguna cosa ha fallat...

    ResponElimina