MAGDALENES DE CARBASSA I NOUS

Una nova aventura amb el forn, no ha quedat malament però es pot millorar bastant. Han estat aprovades amb bona nota per ses meves estimades companyes més crítiques, això ja és una gran passa. De nou la meva inspiració ha estat la Carme d'All i julivert.



250 gr. de carbassa cuita                              200 gr. de sucre
150 gr. de farina integral (pot ser normal)    2 ous
1 culleradeta de canyella en pols                  80 gr. d’oli d'oliva
2 culleradeta de sucre avainillat                    1 pessic de sal
1 sobre de llevadura Royal                            100 gr. de nous
1/2 cullerade de bicarbonat                           1/2 culleradeta de gingebre en pols


Mesclam la carbassa amb el sucre. Afegim els ous, l’oli, la canyella, la sal, el gingebre i el sucre avainillat, mesclam bé i afegim la farina, el llevat i el bicarbonat amb compte de no fer grums. Mesclam bastant. Hi posam les nous picades, remenam un poc més. Repartim la massa dins les càpsules de magdalena i posam al forn a 180º durant 40 minuts.




2 comentaris:

  1. Ummmmm, Margalideta... he fet dues magdalenes gegants com aquestes teves i no te pots arribar a imaginar el sunami que ha passat per sa meva cuina.
    Ara mateix, devora sa foganya de sa cuina... un bon foc... cada un dels meus homes amb una tassa de cafè amb llet i un tros de magdalena de carabassa. Un tsunami!!!
    gràcies

    ResponElimina
  2. Margalida, t'han quedat genials. M'encanta aquesta tan gran amb el cordill. Quina bona pinta!!!

    ResponElimina